Regels

Gelieve dit even door te nemen vooraleer te posten.

Regels

Berichtdoor Philip Arrhidaeus » Do Mrt 23, 2006 4:10 pm

1) Doelstellingen van dit forum
a) De bedoeling is een vrije discussieplaats te zijn voor mensen met belangstelling voor Egyptologie en Egyptische archeologie.
b) Het forum is geen plaats om theorieën naar voor te brengen over buitenaardse wezens die tempels bouwden of mystieke beschavingen die dankzij telekinese piramides oprichtten.
Alle pseudo-historische berichten kunnen onmiddellijk verwijderd worden door de forumbeheerder of de moderatoren. Volgende inhoud is bijvoorbeeld geen onderwerp voor dit forum: esoterie, occultisme, ufologie, theorieën over Atlantis, parapsychologie.
c) Moderne politieke en extreme godsdienstige standpunten worden ook geweerd.
d) Er wordt vooral gestreefd om zinvolle berichten te plaatsen en steeds met respect te communiceren.

2) Registratie en privé-gegevens
Indien er bij registratie af te leiden is uit uw naam of gegevens dat het hier een ‘spam-aanmelding’ betreft, bestaat de kans dat uw registratie zonder verwittiging verwijderd wordt.
Persoonlijke gegevens maakt u op eigen risico kenbaar.

3) Commerciële bedoelingen
Commerciële posten zijn niet toegestaan en zullen worden verwijderd. U mag natuurlijk een boek of een website vermelden indien dit relevant is in uw vraag of een discussie.
Reclame maken voor andere fora kan als ongepast worden beschouwd.

4) Hoe posten?
a) Politiek en extreme godsdienstige standpunten zijn ongewenst en zullen geweerd worden, evenals onbehoorlijk taalgebruik, seksistische en racistische opmerkingen.
b) Leden dienen zich met respect uit te drukken ten opzichte van andere gebruikers van dit forum.
c) Korte, inhoudloze berichten dienen vermeden te worden.
d) Alle berichten die niet relevant zijn voor dit forum zullen verwijderd worden.
e) Als lettertype en grootte wordt zoveel mogelijk ‘standaard’ gebruikt. Er wordt hier enkel van afgeweken om een klein gedeelte van uw tekst te verduidelijken of te benadrukken.
f) Gelieve een duidelijke en relevante titel voor uw bericht te kiezen.
g) Probeer overmatig gebruik van ‘emoticons’ te voorkomen.
h) Probeer spelfouten te vermijden en gebruik a.u.b. geen ‘chat’ taal of ‘sms’ afkortingen.

5) Privé-berichten
Vanzelfsprekend wordt in privé-berichten ook respectvolle taal gebruikt.

5) Handtekeningen Momenteel niet van toepassing
Uw handtekening of onderschrift - in ‘standaard’ lettertype - mag enkel tekst bevatten, maximum 3 schermbreedte regels lang, en mag een link naar uw eigen website bevatten, indien deze niet beledigend is of aanstootgevend materiaal bevat.

6) Avatars
U mag eigen afbeeldingen gebruiken indien deze niet aanstootgevend zijn. De avatar mag de breedte van 160 pixels en de hoogte van 120 pixels niet overschrijden. Max 6kb.

7) Afbeeldingen
a) Het posten van afbeeldingen mag indien het relevant is voor uw onderwerp of om een punt duidelijk te maken in een discussie. Probeer dus geen foto’s te posten zonder boodschap. Misbruik maken van de mogelijkheid om foto’s te posten zal niet getolereerd worden.
b) U kunt een link plaatsen naar een foto op een website.
c) Of u kunt een afbeelding plaatsen door ze te koppelen aan data op uw eigen ‘hosting’ of via een gratis dienst zoals http://www.imageshack.us/
d) Om horizontaal ‘scrollen’ te vermijden mogen de geplaatste afbeeldingen niet breder zijn dan 800 pixels.
Meer uitleg: viewtopic.php?f=2&t=188

8 ) Copyright
Gelieve respect te hebben voor het copyright. Indien hieromtrent klachten zijn, zullen leden hierop aangesproken worden.

9) Moderator(s)
a) Het is aan de moderator(s) het recht om iedere post op eender welk tijdstip te verwijderen, indien deze beschouwd wordt als ongepast of niet beantwoordend aan bovenstaande regels.
b) Leden wordt gevraagd niet zelf als moderator op te treden, maar eventuele inbreuken gewoon te melden in een privé-bericht.

10) Verantwoordelijkheid
‘Egypte Forum Pr Kmt voor Geschiedenis en Archeologie’ is niet verantwoordelijk voor schade, van welke aard ook, veroorzaakt door de activiteit van dit forum. Door hier te posten gaat u hier mee akkoord en ontslaat u ‘Egypte Forum Pr Kmt voor Geschiedenis en Archeologie’ voor verantwoordelijkheid op iedere inbreuk die u zelf op de wetgeving begaat.
Iedereen die hier post dient zich vanzelfsprekend te houden aan de wetgeving van België en Nederland en van het land waar diegene die post op het moment van schrijven verblijft.
Gebruikers-avatar
Philip Arrhidaeus
Site Admin
 
Berichten: 6393
Geregistreerd: Do Mrt 23, 2006 3:16 pm
Woonplaats: Vlaanderen

Terug naar Regels

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron