Amontour

Moderator: yuti

Amontour

Berichtdoor pyloon » Wo Feb 24, 2010 1:07 pm

Mijn goede vriend, de Vlaamse Egyptenaar Mohamed Holail, was in oktober 2008 helaas betrokken bij het busongeval op weg naar Abu Simbel. Niet alleen was hijzelf gewond maar bovendien waren er een aantal doden te betreuren waar hij erg kapot van was en nog steeds is. Gedurende al die tijd kon hij het psychisch niet meer opbrengen om terug naar Egypte te gaan met klanten. Bovendien was er dan ook nog een juridsich getrouwtrek met de betrokkene touroperator Hansa/Escape wat hem mentaal niet ten goede kwam.

Eindelijk kan ik dan nu melden dat de beste Nederlandstalige gids terug de draad heeft opgepikt ! met veel energie en in samenwerking met zijn Nederlandstalige collega's ter plaatse heeft hij zich geëngageerd voor zijn moederland Egypte. Via zijn reisbureau kan hij de klanten meer service en competitieve prijzen aanbieden. Dus, beste Egypteliefhebbers indien vrienden of kennissen jullie aanspreken over een eventuele reis/cruise naar Egypte mag je met vertrouwen zijn service doorgeven.

nog ter info :


AMONTOUR is een Belgisch reisbureau, ongetwijfeld DE specialist in Egyptereizen ! Amontour wordt gerund door de Vlaamse Egyptenaar, de eerste Nederlandstalige gids/Egyptoloog, Mohamed Holail, die gepassioneerd is door de cultuur en geschiedenis van zijn moederland Egypte.
Samen met zijn collega's, Zizo en Doudou (Nederlandstalige gidsen/Egyptologen) leiden zij U rond in hun land om de mooiste monumenten, steden en natuur te laten ontdekken.

Amontour heeft een belangrijke troef : professioneel gidsen in Egypte.

Het is een feit dat wie kiest voor een zo belangrijke, culturele reis, het succes van deze reis grotendeels bepaald wordt door de bekwaamheid en ervaring van de gids. De reiziger krijgt in het Nederlands deskundige uitleg in tempels, sites en musea, door ons team gidsen die allen beschikken over de grondige kennis van de materie, allen een universitaire opleiding in Egypte genoten en in het bezit van een vergunning van gids uitgereikt door het Ministerie van Cultuur van Egypte en het Ministerie van Toerisme van België.

Deze kwaliteit en service krijgt U enkel als u met Amontour reist.

In samenwerking met de beste touroperators in België biedt het Amontour-team U een reis door Egypte onder de beste omstandigheden om U maximaal te laten genieten van uw verblijf in hun land, Egypte,Steeds onder persoonlijke begeleiding in uw taal door Mohamed Holail, Mohamed Abd El Aziz (Zizo) of Gladys Hadad (Doudou).

Mohamed Holail
Amontour
Krekelstraat 105
9800 Deinze
09 380 03 22 (kantoor)
0476 380 322 (België mobiel)
0020 10 16 78 502 (Egypte mobiel)
e-mail : mohamed@amontour.be
www.amontour.be
Lic. nr. A-5085
pyloon
 

Berichtdoor Philip Arrhidaeus » Wo Feb 24, 2010 8:59 pm

Ik wens Mohamed een prachtige nieuwe start !

Blij dat hij de tragische gebeurtenissen eindelijk achter zich kunnen laten heeft, wat niet makkelijk zal geweest zijn:
viewtopic.php?t=1627

Maar de combinatie van zijn persoonlijkheid en organisatietalent, samen met de kennis van twee ! egyptologen - Zizo en Doudou - die de reizen begeleiden moet zonder meer een enorm succes worden.

Mohamed is een sympathieke man die geloof me, ook heel wat te vertellen heeft:
viewtopic.php?t=1296

Jammer dat ik niet méér op reis kan gaan.

Heel veel succes gewenst!
Gebruikers-avatar
Philip Arrhidaeus
Site Admin
 
Berichten: 6393
Geregistreerd: Do Mrt 23, 2006 3:16 pm
Woonplaats: Vlaanderen


Terug naar Reiservaringen en vragen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron