Mehen boekpresentatie 29 december 2015

Moderator: yuti

Mehen boekpresentatie 29 december 2015

Berichtdoor Huibert Verseveld » Di Dec 01, 2015 12:41 pm

Beste donateurs van Mehen en geïnteresseerden in het oude Egypte,

Zoals u weet, komt half december het nieuwe Mehenboek 2015 uit. Het boek bevat tien bijdragen van o.m. Prof. Olaf Kaper, Prof. Susanne Bickel, Dr. Henk Milde, Dr. André Veldmeijer, Dr. Jan Wieringa en Jan Koek over allerlei interessante onderwerpen uit de Egyptologie. Het is met 196 bladzijden het dikste boek tot nu toe geworden! Toch blijft de prijs voor donateurs in 2015 van Mehen EUR 10,= (1 exemplaar) en voor anderen EUR 25,=.
Zoals u van ons gewend bent, is het boek weer rijkelijk geïllustreerd met mooie kleurenfoto's.

Graag willen wij het boek aan u presenteren op dinsdag 29 december a.s. om 14.30 uur in de Nehalenniazaal van het R.M.O. te Leiden. U kunt het boek dan - desgewenst - meteen kopen.

Tevens zal Lisette Ruzius haar reisgids "Luxor en omgeving" in de Odyssee reisgidsen reeks aan u presenteren. Deze unieke reisgids kunt u aanschaffen voor EUR 15,=.

Graag nodigen wij u uit voor deze bijeenkomst op 29 december in Leiden, waar ook een korte lezing zal worden gegeven over een van de artikelen uit het nieuwe Mehenboek.
U kunt zich opgeven via onze website. Toegang is gratis, maar u moet echter wel entree voor het museum betalen (eventueel met Museumjaarkaart).
Huibert Verseveld
 
Berichten: 2
Geregistreerd: Vr Mei 29, 2015 11:27 am

Terug naar Lezingen en cursussen - voorbij

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten

cron