Quiz

Moderator: yuti

Quiz

Berichtdoor yuti » Za Feb 20, 2016 1:12 pm

Quiz like an Egyptian! Nieuwjaarsreceptie 12/02
Op de site van Egyptologica Vlaanderen werden belangstellenden in Leuven uitgenodigd op de nieuwjaarsreceptie en op de quiz die daarop volgde:

Vrees niet, zowel jong als oud en zowel vrienden van Egypte als fervente Egyptologen kunnen aan deze quiz deelnemen. De vragen zijn van verschillend niveau en gaan over verschillende thema’s en over kennis die niet altijd in boeken hoeft neergeschreven te zijn… Professoren zullen niet mee quizzen maar zetelen in de ‘deskundige jury’.
De uitnodiging leek geruststellend, maar om eerlijk te zijn wij waren er niet zo gerust in. In groepjes van drie of vier sta je toch voor een uitdaging. Uiteindelijk ga je samen voor een goed resultaat.


Het werd een spannende avond. De samenwerking tussen onze teamleden verliep uitstekend met een derde plaats als resultaat. En dit dank zij de diversiteit in de groep.
Dit initiatief is zeker voor herhaling vatbaar. Dank zij de vrijwillige inzet van studenten, professoren en Egyptologica-Vlaanderen genoten we van een schitterende avond.
http://www.egyptologica-vlaanderen.be/# ... 5daa82e7a8
Gebruikers-avatar
yuti
 
Berichten: 1008
Geregistreerd: Do Jul 27, 2006 9:11 pm

Terug naar Algemeen nieuws, nieuwe technieken, ...

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron